Presentació

La Ciutat de Repòs i de Vacances de Tarragona ocupa un espai de 140.000 m2, envoltat de pins i jardins, a 200 m de la platja Llarga de Tarragona i a 4 Km del centre de la ciutat, declarada Patrimoni de la Humanitat l'any 2000.

dissabte, 19 de juliol del 2008

Art Atac!





















Si voleu veure art del bo aneu a la Ciutat i Repòs de Vacances de Tarragona i trobareu això. Per un mal sistema de seguretat i de tancament... passa això

ART ATAC!!!


Senyors responsables, si tinguéssim una bona seguretat no passaria això, aquest vàndals no entren per la porta, saludant, sinó per algun forat i tal com pinten les parets o destrossen els equipaments, podrien arribar al xalets i fer alguna cosa molt forta molt fort

10 comentaris:

Anònim ha dit...

DIRRECIÒ DE LA CIUTAT DE REPÒS I VACANCES DE TARRAGONA DIMISSIO!!!!!!!

Anònim ha dit...

La gestió d'aquest indret cada cop va a pitjor. El més fort de tot es que sabem com acabarà, o privatitzat o caurà en l' oblit. Es injust per tanta gent que ha disfrutat les seves vacances i part de la seva vida allà. Si us plau fem una crida per tal de que algú amb mitjants posi fi a aquella deriva, mentres tant, DIRECCIÓ DIMISSIÓ, DIRECCIÓ DIMISSIÓ!!!

Anònim ha dit...

estas zonas de la residencia que es la zona esportiva,va a ir todo al suelo según un projecto del ayuntamiento de tarragona para huvicar las zonas que pretenden hacer para las proximas olimpiadas sugún palabras del sr. marius rigau, tambien se hablo de la zona de la sabinossa,al final ellos saben la verdad y nosotros no sabemos nada como siempre nos tienen así lo mismo que lo del campo del gimnàstico, ahora no hay dinero para construir depende de que cosas.Felicito a la persona que creo este blog ya que así podemos expresar lo que pensamos las personas de todos estos temas tan oscuros.

Anònim ha dit...

Anim a la persona que a creat este blog,es un blog qué no falte a dingú i exprese lo que pense,i don a oportunitat de que els catalans expresin lo que pensen.catalans lluitem per la nostra historia compartim las nostres opinións.

Anònim ha dit...

tot aixo ja es veu, acabaràm privatitzat o derruit.

I le spersones que treballen alla, que els passara???? anirantots al carrer????(alguns ja tindran el lloc de treball asegurat, segurisim)

Anònim ha dit...

Que podem dir de la ciutat de repòs i vacances, podem dir moltes coses moltes histories amb pasat per allí,se han gravat pelicules en anat moltes persones de tot espanya de vacances se han conegut moltes parelles i de elles en acavat casanse.Deixareu que es perdi tota esta historia,jo crec que no es tendria que perde i seguí com esta donan uns bons serveis a les persones que vaigin a pasar les vacances,i feina a les persones que traballen allí i a les que pugin treballa mes andevant.Vui fer una crida als traballadors i als politics no deixeú que aixó se enfongi.

Anònim ha dit...

me consta que el anónimo que ha posteado informando de que va todo al suelo para ubicar la futura Villa de Deportistas de los Juegos Mediterráneos 2017 va bien dirigido.
en cambio el rumor que hablaba de ubicar allí el Centro Acuatico es equivocado.

Anònim ha dit...

Creo que ya es hora de despejaros algunas dudas.Los terrenos que actualmente ocupa la residencial, ya está apalabrada su venta.Van a construir un hotel con instalaciones deportivas.

Anònim ha dit...
Un administrador del blog ha eliminat aquest comentari.
Anònim ha dit...

a la generalitat gracias por quitar las pintadas que havian en la pasarela del puente.y ya hera hora que tiranse el edificio que estaba en la carretera por que presentaba un ha bandono total i una imagen fatal.tambien lo que la generalitat nos ha quitado es poder difrutar de pasar un festivo en la instalaciones por que el año pasado se podia ir a la playa y poder comer en el buffet y hera un servicio que munchos ciudadanos de esta ciudad lo hacia en verano no se explica como esto ha podido ya que munchos padres de familia podian ir ha pasar el dia despues de un dia de playa pero en cambio los familiares de las familias que bienen a pasar el verano en la residencia si pueden comer. sr de la generalitat por fabor den una sulucion que es una zona que los tarragonis les guatan muncho.

13 / setembre / 2008