Presentació

La Ciutat de Repòs i de Vacances de Tarragona ocupa un espai de 140.000 m2, envoltat de pins i jardins, a 200 m de la platja Llarga de Tarragona i a 4 Km del centre de la ciutat, declarada Patrimoni de la Humanitat l'any 2000.

dijous, 10 de juliol del 2008

Que hi podem trobar?

Estrenem aquest Bloc amb el que podem trobar en aquesta Ciutat de Vacances


Hi trobem quatre zones d'instal·lacions.

- L'edifici de l'entrada on hi ha la recepció, la direcció i les sales petites (tallers, jocs, etc.).
- L'edifici de serveis, amb el restaurant, el bar, les sales d'actes i la sala de ball.
- La zona d'allotjament, en plena natura, en habitacions dobles amb saleta o sense, amb bany o dutxa, televisió i frigorífic.
- L'Aula de Natura, projecte d'educació i protecció ambiental.

Serveis i instal·lacions

- Bufet al menjador
- Animació
- Parc infantil
- Pistes de petanca
- Taules de ping-pong
- Biblioteca
- Sala de tallers
- Saló de jocs de taula
- Sales d'actes
- ATS. Farmàcia
- Bar-cafeteria
- Bugaderia
- Capella
- Aparcament
- Parada de bus a Tarragona

Capacitat mínima de 308 places, i capacitat màxima de 352 places.

- Dues places: 30 habitacions
- 2 i 3 persones (amb saleta): 30 habitacions
- 4 i 5 persones (amb saleta): 35 habitacions
- 6 persones (amb saleta): 8 habitacions


Donem les gracies alguns empleats i ex-empleats que m'an donat la idea de fer el bloc.

Aquest bloc no sera precisament de fer la vida tranquila a la direcciò de la Residencial.... ESTEU AVISATS!!!


5 comentaris:

Anònim ha dit...

Lo mas preocupante de la ciutat de repòs i vacances de tarragona es que hara la generalitat.
y lo que mas preocupa que hara con los trabajadores.
por que un sito como la c.r.v.a linia de mar con su playa se tendria que gestionar mejor ya que la generalitat no invierte y poco a poco se esta a bandonado toda la instalacion.

Anònim ha dit...

Que pasa en la ciutat de repòs i vacances por el comentario estais avisados

Anònim ha dit...

Els que han creat aquest blog,sens dubte, tenen informació de primera mà, però per circumstàncies òbvies han de quedar-se en l'anonimat:estan posant en alerta a tots els treballadors de l'imminent crack de les residències. Els treballadors de la Ciutat de Repòs i Vacances de Tarragona potser no en són conscients, perquè ja fa temps que sempre estan sentint el mateix: que esto se va a privatizar, que esto se cierra... La meva crida és als sindicats,que tot sigui dit, són una extensió del Govern,siguin de dretes o siguin d'esquerres. Fa 25 anys tenien un sentit, ara l'únic sentit que tenen és fer d'esquirols pel govern. Les negociacions i els pactes estan molt bé, som persones civilitzades i hem d'aceptar els acords. Però acceptem els millors acords que puguin beneficiar als treballadors.No ho deixem tot a mans de l'Administració (que és l'empresa)ni ho deixem tot a mans dels sindicats. MOBILITZEM-NOS!!!

Anònim ha dit...

De este puente se pueden decir muchas cosas, pero también tenemos que pensar en el porqué se construyó dicho puente de hierro, es que nadie piensa que se construyó porque el de hormigón no paso las pruebas y que está en peligro de derrumbe y que pasa si se derrumba y pasa un vehículo justo en ese momento por debajo. Esperamos que la generalitat lo tenga en cuenta.
Sabemos que de belleza tiene poca de seguridad es difícil de diagnosticar pero lo que tenemos claro es que es una vergüenza y un peligro que aun siga el de hormigón ahí plantado.
Dirección: DIMISION, DIMISION,DIMISION Y DIMISION.

Anònim ha dit...

Yo, en vez de la dimisión de la Dirección, pediría la del Jefe de mantenimiento. Que en vez de mandar que arreglen y pinten las cosas rotas y deterioradas, se va a desayunar en horas de trabajo, a veces con algún emplado sullo, desde las 9,30 hasta las 14 horas,y desayunan muchos días con el exdirector, que lo cesarón por mangante. También parece ser que en esos desayunos se encuentran otros trabajadores, y extrabajadores de dudable reputación, pero tranquilos que solo son seis ó siete y por mucho que conspiren contra la resí. No se saldran con la suya. Una empleada con ganas de JUSTICIA.