Presentació

La Ciutat de Repòs i de Vacances de Tarragona ocupa un espai de 140.000 m2, envoltat de pins i jardins, a 200 m de la platja Llarga de Tarragona i a 4 Km del centre de la ciutat, declarada Patrimoni de la Humanitat l'any 2000.

diumenge, 22 de novembre del 2009

La ciutat de Repós i Vacances podria fer funcions de centre cívic per la zona de Llevant

L'ajuntament de Tarragona demanarà a la Generalitat que la propera Ciutat de Repòs i de Vacances tingui que fer funcions de centre cívic per la zona de Llevant a partir del 2010. L'objectiu és que l'espai pugui acullir tallers i activitats diverses, per donar compliment a les reivindicacions dels veïns de la zona de Llevant.
Sandra Coloma per la seva part va avançar que el projecte de Llevant es podrà impulsar amb més rapidesa. Coloma, va explicar que tot depent de com evolucionin les negociacions amb la Generalitat, que ahora d'ara es la propietària de la Ciutat de Repòs.
Des de la federació de veïns de Llevant, Xavier Quintana ha criticat que l'ajuntament es pengui la medalla d'un projecte que van demanar els propis veïns. Quintana ha explicat als medis, que la regidora Sandra Coloma no els ha informat de l'inici de les negociacions amb la Generalitat. Tot i les crítiques, els veïns celebren que l'ajuntament hagi decidit a sumar-se al projecte

Això u podiem llegir al Tarragona Municipal de l'edició de Octubre.