Presentació

La Ciutat de Repòs i de Vacances de Tarragona ocupa un espai de 140.000 m2, envoltat de pins i jardins, a 200 m de la platja Llarga de Tarragona i a 4 Km del centre de la ciutat, declarada Patrimoni de la Humanitat l'any 2000.

dimarts, 1 de novembre del 2011

CIERRE DE LA RESIDENCIA DE TARRAGONA

La setmana passada dia 20 d'octubre el secretari general del departament d'empresa i ocupació va comunica al comitè intercentre el tancament de la residència de Tarragona. Jo segueixo dient que la residència no és deficitària i si ells diuen que si que presenti les despeses i ingressos. Perquè si el dèficit són les nòmines jo pregunto les nòmines d'aquests SR. QUE SÓN. És una pena que aquestes instal • lacions que les gaudeixen mols catalans per a les seves vacances aquests Sr Ens les treguin o és que ha hora haurem de marxar a fora de Catalunya per poder gaudir de les vacances o li preguntem al Sr.Duran. Sr President fa un any aquesta va demanant el vot i jo em pregunto per què per posar a tots aquests Sr Que ha posat vostè en les butaques i fer fora les persones al carrer o l'atur que política és aquesta. Jo només li dic una cosa és que igual que esta es pot no estar vostè mateix però a perdut tota la confiança dels catalans prenent decisions que no li convenen.


Miri vostè Sr President en la residència fa uns anys es va aconseguir fer mòltes coses i es va arribar a conèixer per tot Catalunya i Espanya arribant fer que tots els directors de les residència estiguessin units a la nostra residència i aconseguint fer banquets, casaments, comunions, col • legis , i congressos, i mòltes cosa més com que el ciutadà català pogués gaudir un dia de platja i poder visitar de les instal • lacions i del bufet. I ha hora ens diuen que la tanca per què no segueix fent aquesta política amb una bona gestió i el que s'ingressa de totes aquesta activitats s'inverteix i es genera més activitats que els ciutadans puguin gaudir de les instal • lacions que tenen.