Presentació

La Ciutat de Repòs i de Vacances de Tarragona ocupa un espai de 140.000 m2, envoltat de pins i jardins, a 200 m de la platja Llarga de Tarragona i a 4 Km del centre de la ciutat, declarada Patrimoni de la Humanitat l'any 2000.

dimecres, 6 d’agost del 2008

La candidatura de Tarragona 2017 nega totes les acusacions sobre irregularitats i anuncia que emprendrà accions legals si cal

La Junta Directiva de l'Associació per a la Promoció de la Candidatura de Tarragona als Jocs Mediterranis (Tarragona 2017) ha afirmat que totes les insinuacions o acusacions sobre irregularitats en la gestió de la candidatura o en l'adjudicació a empreses de serveis per a la mateixa són rotundament falses, difamatòries i calumnioses

La Junta Directiva de l'Associació per a la Promoció de la Candidatura de Tarragona als Jocs Mediterranis (Tarragona 2017), reunida en sessió extraordinària aquest dilluns davant de les informacions i actuacions recents clarament perjudicials per a la imatge i l'objectiu de la candidatura, ha fet una declaració pública on afirma que totes les acusacions rebudes fins ara són falses i que si cal emprendran accions legals. Han demanat a CiU i PPC que aclareixin les informacions difamatòries en contra de la candidatura i que no s'utilitzi amb finalitats polítiques. No obstant, volen agrair el suport rebut d'empreses, entitats i persones que han mostrat la seva confiança en el projecte.També explica que 'aquest organisme de direcció ha posat en mans d'experts jurídics la possibilitat d'emprendre accions legals contra les persones i mitjans que han estat originadors o col·laboradors de la desagradable polèmica'. Tot això ha causat un clar perjudici a l'entitat, al president executiu, Mario Rigau, i a terceres persones i entitats, segons diu el comunicat. Per tant, es vol ratificar la correcta gestió d'aquesta Junta i del seu president executiu, Mario Rigau.

Fan manifesta la sorpresa que els han causat les informacions no contrastades formulades pels representants dels grups municipals de CiU (Joan Aregio) i PPC (Alejandro Fernández). Així que demanen als representants de CiU (Raül Font) i PPC (Lluís Pagès) que 'aclareixin els fets a la propera reunió ordinària de Junta Directiva prevista'. A més, volen reclamar la no utilització de la candidatura en la confrontació política i que, per tant, es mantingui la unitat i el consens entorn del projecte de Jocs Mediterranis per a Tarragona l'any 2017.